Taivannaulan seinäkalenterista näet suomalaisen luonnonuskoisen perinteen vuotuiset merkkipäivät. Kalenteri seurailee perinteistä vuodenkiertoa kekristä kekriin (marraskuu 2012 – lokakuu 2013). Voit tilata kalenterin Taivaannaulan verkkokaupasta. Kalenterin tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Nykysuomalaiselle kalenteri tarjoaa ikkunan täysin toisenlaiseen tapaan hahmottaa maailmaa, luontoa ja ihmistä niiden osana. Suomalaisille on tyypillistä ajatella, että luonnonuskoiset perinteet kuuluvat toisille mantereille ja kaukaisten kansojen pariin. Kuitenkin vielä muutama sukupolvi sitten vanhat tavat ja uskomukset ovat olleet elävästi läsnä esivanhempiemme arjessa ja juhlassa.

Mustavalkoinen kalenteri sisältää:

  • Suomalaisen luonnonuskoisen perinteet juhlat ja merkkipäivät kekristä kekriin
  • Kattavasti tietoja jokaiseen merkkipäivään liittyvästä kansanperinteestä
  • Vanhan kansan tapoja ja perinnetaitoja esittelevän upean kuvituksen
  • Kuunvaiheet ja tietoa niiden merkityksestä esivanhemmillemme
  • Muita aiheeseen liittyviä vuotuisia juhlapäiviä (mm. alkuperäiskansojen päivä, suomalaisen kulttuurin päivä)
  • Tietoa Taivaannaulan toiminnasta ja suomenuskosta

Kalenterin toimitusaika on noin kaksi viikkoa siitä kun kalenteri on maksettu. Kalenteria koskevissa kysymyksiä voit lähettää osoitteeseen kalenteri@taivaannaula.org. Kalenterin postitusta tai maksuasioista voi tiedustella osoitteesta verkkokauppa@taivaannaula.org!