#_LOCATIONMAP

Päiväys ja aika
06.05.2017 - 07.05.2017
Koko päivä


Kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan jäsenten iltaan lauantaina 6.5. ja yhdistyksen kevätkäräjille sunnuntaina 7.5. Tapahtuma järjestetään Kangasniemellä (paikka tarkentuu pian). Yhdistys tarjoaa tilat, majoituksen ja yhteiset ruokailut kaikille osallistujille.

Osallistujien kesken voidaan sopia kimppakyydeistä. Mukaan tarvitset omat liinavaatteet tai makuualustan ja makuupussin (sänkymajoituspaikkoja on noin kymmenen), saunatarvikkeet ja mahdolliset omat välipalat.

Vietämme leppoisaa lauantaipäivää keskustelujen, saunomisen ja (sään salliessa) ulkoilun merkeissä klo 12 alkaen. Sunnuntaina aamupäivällä pidämme yhdistyksen sääntömääräiset kevätkäräjät samassa paikassa. Käräjien esityslista toimitetaan sähköpostitse Taivaannaulan jäsenlistalle noin kaksi viikkoa ennen käräjiä. Etenkin uusille jäsenillemme tämä viikonlopputapahtuma on hyvä tilaisuus tutustua muihin sekä päästä kertaheitolla mukaan Taivaannaulan toimintaan. Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoitathan osallistumisestasi ja mahdollisesta erityisruokavaliostasi 30.4. mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikko@taivaannaula.org.