#_LOCATIONMAP

Päiväys ja aika
02.08.2018 - 05.08.2018
12:00 - 18:00


Taivaannaulan suomalais-virolainen kesäleiri järjestetään 2.-5.8.2018. Leiripaikkana on Jämsässä sijaitseva maailman ainoa savusaunakylä. Leirillä päästään muun muassa kunnostamaan savusaunoja perinnemestarin johdolla. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti Taivaannaulan jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Jos paikkoja jää auki, niin myös muut voivat osallistua.

Leirille on tarjolla rajoitettu määrä paikkoja – mukaan voi ilmoittautua tästä linkistä!

Paikalle saapuu tuttuun tapaan väkeä virolaisesta sisarjärjestöstä Maavalla Kodasta. Virolaisten ystävien kanssa päästään perinnetöiden ohella myös viettämään mukavaa aikaa ja tutustumaan Keski-Suomen luontoon ja kummankin kansan perinteisiin. Lauantai-iltana 4.8. vietetään kyläjuhlaa Saunakylän aktiivien kanssa.

Yöpyminen omissa teltoissa. Leiri on tarkoitettu ensisijaisesti Taivaannaulan jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen. Leirin osallistumismaksu on 40 € euroa per henki. Osallistumismaksu kattaa ruokailut ja leirin ohjelman. Maksu maksetaan yhdistyksen tilille ja sen tulee olla maksettuna ennen leiriä.

Tervetuloa mukaan nauttimaan Suomen kesästä! Täältä voit katsella tunnelmia aikaisemmilta leireiltä. Lisätiedot: leiri@taivaannaula.org.