Kesäleiri

Virolainen hiisi.

Virolainen hiisi.

Taivaannaula osallistuu Viron maauskoisten kesäleirille heinäkuun lopulla Etelä-Virossa. Järjestämme bussikyydityksen leirille ja takaisin suoraan Helsingistä.

Jos haluat mukaan, ilmoittaudu heti! Ilmoittautumisaika päättyy jo 25.6. Katso ilmoittautumisohjeet sivun lopusta.

Leirin teemana ovat kansanperinne, juuret ja perinnetaidot. Ohjelmassa on tutustumista virolaisiin ja suomalaisiin perinnetapoihin, lauluihin, tansseihin, ruokiin ja savusaunaan. Samalla pääsee tietenkin tutustumaan ja viettämään aikaa samanhenkisten ihmisten seurassa.

Leirin aikana vierailemme virolaisissa hiisissä eli pyhissä lehdoissa.

Milloin ja miten?

Leiri järjestetään Etelä-Virossa 19.7.-25.7.2013.

Paikalle matkustetaan Helsingistä bussikyydityksellä tai ilmoittautujamäärästä riippuen henkilöautoilla. Bussi tulee Helsinkiin Huittisista Forssan kautta ja palaa takaisin samaa reittiä, joten kyytiin on mahdollista nousta jo matkan varrelta.

Leirille lähdetään perjantaina 19.7. klo 21.15 (tuntia ennen paikalle satamaan) Helsingistä. Paluu Helsinkiin on torstaina 25.7. klo 19.45. Halukkaat voivat jäädä leirin jälkeen Viljandi Folk -musiikkitapahtumaan ja palata takaisin omalla kustannuksella.

Leiripaikka on maatila Viljandin lähellä. Leiripaikalla on muun muassa perinteinen savusauna, jota kunnostetaan osana leirin ohjelmaa viime vuotisen palon jäljiltä. Paikalla majoitutaan kesäisissä leiriolosuhteissa omissa teltoissa ja makuupusseissa. Kuitenkin jos mukana on vanhempia pienten lasten kanssa tai vanhuksia, heillä on mahdollisuus majoittua sängyssä sisätiloissa.

Myös ruuanvalmistus ja ruokailu tapahtuvat yhteisöllisesti leirioloissa. Omat ruokailuvälineet siis mukaan!

Pyhällä lähteellä.

Pyhällä lähteellä.

Kuka voi osallistua?

Leiri on suunnattu ensisijaisesti Taivaannaulan jäsenille sekä heidän kaikenikäisille perheenjäsenilleen ja ystävilleen. Muiden kiinnostuneiden lähtijöiden kannattaa kysellä jäljellä olevia paikkoja osoitteesta leiri@taivaannaula.org.

Voit ilmoittautua leirille täyttämällä alla olevan lomakkeen. Olemme liikkeellä erittäin nopealla aikataululla, joten ilmoita itsesi ja mahdolliset muut tulijat mahdollisimman pian.

Ensimmäinen ilmoittautumisaika päättyy 25.6., jonka jälkeen alustava bussivaraus peruutetaan, jos lähtijöitä ei ole tarpeeksi. Tämän jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan sen verran kuin käytettävissä olevissa henkilöautoissa on tilaa.

Leiri maksaa 100-200 € euroa per osallistuja. Osallistumismaksu kattaa matkat paikalle sekä ruuan ja leirin ohjelman. Lopullinen summa tiedetään valitettavasti vasta ilmoittautumisajan päättyessä, mutta korkein mahdollinen osallistumismaksu on 200 €, todennäköisesti summa jää sen alle.

Alle 6-vuotiaat lapset pääsevät mukaan ilmaiseksi.

Leirille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse maksuohjeet ilmoittautumisajan päättyessä.

Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä osoitteesta leiri@taivaannaula.org.

Nähdään Viljandissa!

Ilmoittautuminen on päättynyt!