Taivaannaulan elokuussa julkaistua uutta kalenteria on myyty enemmän kuin yhtäkään yhdistyksen aikaisempaa painotuotetta. Entisajan naisten töitä Samuli Paulaharjun kuvin esittelevää kalenteria myytiin pelkästään ensimmäisen vuorokauden aikana enemmän kuin viime vuoden kalenteria myytiin ensimmäisen viikon aikana. Edellinen kalenteri rikkoi aikanaan myös myyntiennätyksiä, joten kalenterin suosio on kasvanut vuosi vuodelta.

Tällä hetkellä kalenterin ensimmäisestä painoksesta on myyty noin kaksi kolmasosaa. Kalenteri kattaa vanhan kansan perinteisen vuodenkierron kekristä kekriin. Kalenterissa esitellään laajasti suomalaisen luonnonläheisen kansanperinteen kannalta olennaisia merkkipäiviä ja kansanperinnettä. Kalenterimyynnin tuotto käytetään Taivaannaulan ry:n toiminnan tukemiseen.

Kalenterin voi tilata tuttuun tapaan Taivaannaulan verkkokaupasta. Toimitustavaksi voi valita postikuljetuksen tai noudon Taivaannaulan kekristä Tampereelta. Yhdistyksen jäsenet saavat kalenterista kuuden euron alennuksen, josta voi kysyä lisätietoja osoitteesta verkkokauppa@taivaannaula.org.