Taivaannaulan kekri järjestetään tänä vuonna 23.-25. lokakuuta. Tapahtumapaikkana on Keski-Suomi ja ohjelmassa on tuttuun tapaan kekriin kuuluvia tapoja, lauluja, leikkejä ja ruokia. Kuvia ja tunnelmia viime vuoden kekristä on nähtävissä täällä.

Haemme tällä hetkellä kekriin kokkia. Tarkoitus on valmistaa perinteisiä, juhlavia aterioita suomalaisista aineksista sadonkorjuun hengessä noin 30-40 hengelle. Tehtävästä maksetaan palkkio. Ammattitutkintoa ei välttämättä tarvita, kokemus vastaavista tehtävistä riittää. Kokki on yksi tärkeimmistä tekijöistä juhlan onnistumisen kannalta – tervetuloa siis mukaan tekemään yhdessä mukavaa satokauden juhlaa!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä tai tiedät siihen sopivan henkilön, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kekri@taivaannaula.org. Samasta osoitteesta voi kysellä myös lisätietoja tehtävästä. Jos kiinnostuit, ole rohkeasti yhteydessä!