Kahdeksatta kertaa järjestetyn Hiisien kuvakilpailun voittajat on julkistettu. Yleisen sarjan tuhannen euron päävoiton vei Martin Markin upea otos, joka esittää Tamme-Laurin pyhää puuta ja sen taustalla kajastavaa linnunrataa. Tamme-Lauri on Viron vanhin puu.

Muiden sarjojen palkitut kuvat esittävät muun muassa virolaista noitakiveä ja udmurtien pyhää järveä. Kuvia kilpailuun lähetettiin jälleen eri puolilta maailmaa: Virosta, Ruotsista, Suomesta, Australiasta, Indonesiasta, Islannista, Filippiineiltä, Perusta ja monesta muusta maasta.

Viime vuodesta poiketen Suomen hiisistä otetut kuvat eivät olleet voittajien joukossa. Kilpailuun on kuitenkin mahdollisuus osallistua jälleen ensi vuonna.

Tämän vuoden palkitut kuvat voi katsoa tästä linkistä. Kuvakilpailun voittajat palkitaan Tartossa 28. maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa.