Taivaannaulan uutta hiisivideota on mahdollista ihastella helmikuussa Kokkolan kaupunginteatterissa. Jussi Alaraasakan koostamaa videota esitetään Miehemme hiidella -esityksen yleisölämpiössä ennen varsinaista esitystä.

Kaupunginteatterin päänäyttämöllä esitettävä Miehemme hiidellä on näyttelijä Jarkko Lahden ja Emma-palkitun muusikko Antti Paalasen yhteistyö.

Miehemme hiidellä tuo yleisön eteen eteen itämerensuomalaisten kansojen pyhän luonnonpaikan. Esitys on näyttömällinen leikki, jaettu uni ikiaikaisesta juhlasta. Esityksessä kuullaan niin Eino Leinon, saamelaisen runoilijan Nils-Aslak Valkeapään kuin Henrik Ibsenin tekstejä sekä kansanrunoutta.

Parivaljakon aikaisempana yhteistyönä on syntynyt muun muassa Meluta-musiikkivideo.

 

Miehemme hiidellä -kokoonpanon ensimmäinen virallinen esiityminen on Kokkolan Talviharmonikka -festivaalin yhteydessä tiistaina 16.2.2016.