Taivaannaula ry juhlistaa 28.3. vietettävää hiisienpäivää järjestämällä retkiä kansanperinteen tuntemille pyhille luonnonpaikoille eli hiisiin. Hiisienpäivän retkien tarkemmat tiedot ja ilmoittatumisohjeet on nyt lisätty Taivaannaulan tapahtumakalenteriin. Tervetuloa mukaan!

Kävelyretki Liedon pitäjänhiiteen

Varsinais-Suomen retki suuntautuu Liedon hiiden alueelle. Liedon muinainen pitäjänhiisi on erityisen mielenkiintoinen ja salaperäinen. Koko Liedon pitäjä on saanut ruotsinkielisen nimensä ”Lundo” eli ”lehto” sen mukaan, minkä vuoksi Liedon hiiden oletetaan olleen aivan erityisen tärkeä. Se on myös ainoa Aurajoen pääuoman varrelta varmasti tunnettu yhteisöhiisi.

Katso retken tiedot ja ilmoittaudu mukaan!

Retki Pirkkalan Hiidenmäelle

Pirkanmaalla järjestettävä retki suuntautuu Pirkkalan Hiidenmäelle, jossa sijaitsee Neulalähteeksi, Hiidenkaivoksi tai Martinkaivoksi kutsuttu uhrilähde.

Katso retken tiedot ja ilmoittaudu mukaan!