Vuosi 2017 on Taivaannaulalle merkittävä juhlavuosi, sillä yhdistyksen perustamisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi kokonaiset 10 vuotta. Mikäpä olisi parempi tapa juhlistaa kaikkea oman perinteemme eteen tehtyä työtä ja jo aikaansaatuja asioita kuin kokoontua yhteen hyvän musiikin ja notkuvien pitopöytien ääreen. Järjestämmekin suuren 10-vuotisjuhlan lauantaina syyskuun 23. päivä Tampereella Kulttuuritalo Telakalla.

Tilaisuus jakautuu kahteen osaan. Päivällä kaikilla halukkailla on mahdollisuus tulla kuuntelemaan nimekkäiden puhujien puheenvuoroja kansanuskosta, kansanperinteestä ja sukukansojen kulttuureista. Tämän jälkeen päästään tanssahtelemaan ja nauttimaan hyvästä musiikista, kun Telakan lavalle nousee eturivin suomalaisia kansanmusiikista ammentavia yhtyeitä. Kannattaa siis merkitä syyskuun 23. päivä ja Tampere kalenteriin jo hyvissä ajoin!

Kaikille avoimen tilaisuuden jälkeen Taivaannaulan jäsenet kokoontuvat omaan illanviettoonsa. Tuolloin luvassa on hyvää ruokaa, pieniä musiikkiesityksiä sekä rentoa ohjelmaa ja muisteloita vuosien varrelta. Lämpimästi tervetuloa juhlistamaan 10-vuotiasta Taivaannaulaa! Tilaisuuden esiintyjistä luvassa lisätietoja kesän aikana.