Taivaannaulan toukojuhlaa vietettiin toukokuun viimeisenä viikonloppuna Tuomarlan tilalla Valkeakoskella. Puitteet keväiselle juhlalle olivat kunnossa, sillä Kärjenniemen kylän kulttuurimaisemassa sijaitseva Tuomarla on Sääksmäen emäpitäjän vanhimpia maatiloja.

Toukojuhlassa perehdyttiin tutustuttiin muun muassa villiyrtteihin ja tilan maatiaislajeihin sekä kuultiin viimeisimpiä tutkimustuloksia mikrobien merkityksestä ihmisen terveydelle. Paikalle rakennettiin uutta riukuaitaa talkoovoimin ja tehtiin toukotöitä. Saunassa kylvettiin kevään ensimmäisellä vihdalla, josta myös ennustettiin tulevaa.

Saunan päälle nautittiin Petra Pikkasen ja Laura Uimosen ideoima villiyrtteihin pohjautuva kolmen ruokalajin päivällinen. Kesää otettiin vastaan onnea tuovien toukovalkeiden ääressä leikkien, tanssien ja musiikista nauttien. Toukojuhlan päätti vierailu Kailanmäen pyhälle lähteelle.