Hallitsetko sinä tai hallitseeko joku läheisesi perinteisiä taitoja? Julkistamme talvipäivien iloksi nyt kuvakilpailun, johon kaikki halukkaat voivat lähettää kuvia perinteisistä käsityötilanteista.

Kilpailuun kelpaavat taidot voivat olla esimerkiksi puutöitä, leivontaa, kirjontaa, sahdin tai kuksan valmistusta, miksei vaikkapa savusaunan rakentamista tai jopa kansanpuvun ompelemista. Lisäpisteitä saa taidon harvinaisuudesta!

Toivomme, että kilpailuun tarjottavat kuvat ovat laadukkaita ja että kuva on aidosta tilanteesta eikä esimerkiksi työnäytöksestä. Kuvattavilta on luonnollisestikin oltava suostumus kuvien käyttöön Taivaannaulan julkaisuissa. Voit osallistua yhdellä tai useammalla kuvalla. Myös kuvasarjat ovat toivottuja.

Kilpailu alkaa tänään 1. helmikuuta ja Taivaannaulan hallitus valitsee voittajakuvan alkusyksystä. Kilpailun ollessa avoinna julkaisemme lähetettyjä kuvia Taivaannaulan Facebook-sivuilla.

Kuvat voi lähettää osoitteeseen hallitus@taivaannaula.org.

Syyskäräjillä voittaja palkitaan Ritva Kovalaisen ja Sanni Sepon Puiden kansa -kirjalla ja Taivaannaulan uudella kalenterilla. Erityisen hyvien kilpailukuvien kohdalla raati saattaa jakaa myös kunniamainintoja ja muita palkintoja.