Taivaannaulan järjestämä kuvakilpailu kansanperinteen symboliikasta on ratkennut. Kilpailu järjestettiin kevään aikana ja sen tuotoksia pääsee ihastelemaan Taivaannaulan tulevassa vuosien 2021-2022 seinäkalenterissa.

Kansanperinteen symboliikan kuvakilpailuun osallistuttiin aktiivisesti – haluammekin kiittää lämpimästi kaikkia kuvan lähettäneitä. Kuvakilpailun voittajaksi valittiin Viivi Kilpeläisen kuva Ilomantsin Parppeinvaaran karjalaistyylisen rakennuksen räystäslaudasta. Kilpeläisen kuva (alla) esittää karjalaiselle kulttuurialueella tyypillistä symboliikkaa hienossa muodossa.

Kuva: Viivi Kilpeläinen.

Lisäksi haluamme kiittää erityisesti Maijaa, Taivaannaulan pitkäaikaista aktiivia, joka osallistui kilpailuun monella hienolla kuvalla. Kansaperinteen symboliikkaa esittelevä Taivaannaulan kalenteri julkaistaan alkusyksystä ja se tulee ennakkotilattavaksi kesän aikana.