Rahvaanuskon pyhiä luonnonpaikkoja kunnioittavaa hiisienpäivää vietettiin jälleen 28.3. Päivän kunniaksi Taivaannaula järjesti yhteistilaisuuden Pirkkalan Pirkkalankylän Hiidenmäellä sijaitsevalla Neulalähteellä.
Toisin kuin nykyään usein ajatellaan, pyhillä luonnopaikoilla vierailu ei ole kadonnutta muinaisuutta, vaan elävää perinnettä. Tämän todisti parisenkymmentä paikalle saapunutta.

Tilaisuuteen oli kutsuttu esiintymään runonlaulaja Vaskitsainen, joka esitti itämerensuomalaista kansanrunoutta. Kuulimme mm. maailman syntyrunon sekä veden synnyn Neulalähteen haltijan kunniaksi. Hämärtyvä ilta loi tunnelmallisen hetken tuulen narisuttaessa hiiden vanhoja puita Vaskitsaisen tulkitessa ikiaikaisia sanoja.

Lähtiessään yleisö muisti luonnollisesti lähteen haltijaa vuolemalla hopeaa ja jättämälllä muutamia ruoka-anteja paikalle, toivoen näin saavan onnea itselleen ja perheilleen kotiinviemisiksi.