Jäseneksi

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan Taivaannaulan toimintaan? Jäsenyys tarjoaa mahdollisuuden olla yhdessä mukana jatkamassa kotoperäisiä perinteitä ja elämäntapaa. Jäsenyyden kautta pääsee myös tapaamaan niin Suomesta kuin muistakin maista tulevia samanhenkisiä ihmisiä.

Taivaannaulan jäseneksi voidaan ottaa henkilö, joka hyväksyy Taivaannaulan tarkoituksen ja säännöt sekä samaistuu kotoperäiseen kansanuskoon, kansanperinteeseen ja maanläheiseen elämäntapaan.

Varsinaisen jäsenyyden lisäksi Taivaannaulalla on perhejäseniä ja kannatusjäseniä. Perhejäsen on varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva henkilö. Kannatusjäseneksi voi taas liittyä henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Perhejäsenen tulee lähettää oma hakemuksensa, jossa mainitaan toive perhejäsenyydestä.

Tutustathan ennen jäsenyyden hakemista sivuihin, joilla kerrotaan Taivaannaulasta järjestönä sekä edistämästämme kansanuskosta ja kansanperinteestä.

Jäsenten edut

  • Jäsenalennus Taivaannaulan vuotuisjuhlien ja retkien osallistumismaksuista
  • Jäsenalennus verkkokaupan tuotteista (esimerkiksi kalenteri)
  • Äänioikeus Taivaannaulan käräjillä
  • Mahdollisuus vastata Taivaannaulan vuotuiseen jäsenkyselyyn
  • Pääset mukaan jäsenlistalle, jossa tiedotetaan ja keskustellaan Taivaannaulan toiminnasta

Jäsenmaksu

Varsinaisen jäsenen jäsenmaksun suuruus on 15 euroa.
Perhejäsenen jäsenmaksu on 5 euroa.
Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 euroa.

Jäsenmaksu maksetaan jäseneksi liityttäessä sekä vuosittain marraskuussa syyskäräjien jälkeen. Yhdistyksessä ei ole liittymismaksua, joten liittyessä maksettava maksu on myös saman vuoden jäsenmaksu.

Lähetä jäsenhakemus

Taivaannaulan jäsenyyttä voi hakea täyttämällä alla olevan jäsenhakemuslomakkeen. Jos lomakkeessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä osoitteeseen verkkoseppa@taivaannaula.org. Jos perheenjäsenesi hakee perhejäsenyyttä, hänen tulee täyttää myös lomake.

Jos et saa lähettämästäsi jäsenhakemuksesta välittömästi automaattista kuittausta sähköpostiisi, niin hakemus ei ole välttämättä tullut perille. Ota tällaisissa tilanteissa yhteys yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Kiitos!

Tästä linkistä voit lukea jäsenrekisterin rekisteriselosteen.

Kerro hakemuksessasi suhteestasi kotoperäisiin perinteisiin ja siitä, millainen kuva sinulla on Taivaannaulasta yhdistyksenä.

Vastaathan jäsenhakemuslomakkeen jokaiseen kysymykseen kokonaisin lausein ja tarpeeksi kattavasti. Puutteellisia jäsenhakemuksia ei voida hyväksyä ennen kuin niitä on täydennetty. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset luottamuksellisesti. Hakemuksia käsitellään kerran kuussa.

Jäsenyytesi alkaa, kun saat tiedon jäseneksi hyväksymisestä ja maksat ensimmäisen jäsenmaksusi.

Tutustuthan myös yhdistyksen sääntöihin ennen kuin lähetät jäsenhakemuslomakkeen!

Hakemuksen tyyppi
?
Jos haet Taivaannaulan jäsenyyttä, valitse millaista jäsenyyttä haet. Jos olet jo Taivaannaulan jäsen, mutta haluat ilmoittaa jäsenrekisteriin uudet yhteystiedot, valitse "päivitän tietojani".
Etunimi
Sukunimi
Syntymäaika (muodossa pp/kk/vvvv)
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköposti
Jos haet perhejäsenyyttä, kirjoita tähän perheesi varsinaisen jäsenen nimi.
Juuret. Kerro omin sanoin juuristasi. Kuka olet, mistä tulet ja mihin koet kuuluvasi? Mitä juuret merkitsevät sinulle?
Kokonaisvaltaisuus. Kuinka kansanusko ja kansanperinne näkyvät elämässäsi? Mitä luonto sinulle merkitsee?
Taivaannaula. Miksi haluat olla Taivaannaulan jäsen? Millaisena yhdistyksenä näet Taivaannaulan? Mitä asioita haluaisit edistää ja toteuttaa yhdessä muiden jäsenten kanssa?
Tiedot ja taidot. Tunnetko kansanperinteitä? Tiedätkö esimerkiksi kotipaikkakuntasi pyhiin luonnonpaikkoihin liittyvää perimätietoa tai osaatko vanhan kansan tapoja ja perinnetaitoja?
Mitä tietoja ja taitoja haluaisit oppia Taivaannaulan tapahtumissa ja kursseilla?
Kuinka löysit Taivaannaulan?
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit tekstikenttään.
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit tekstikenttään.