Kiitos kaikille Taivaannaula 10-vuotisjuhliin osallistuneille!

Hyvillä mielin voidaan sanoa, että lauantain juhla Tampereen Telakalla oli erittäin onnistunut. Yleisöä oli paikalla sankoin joukoin ja ihmiset iloisella tuulella, yleisössä oli niin vanhoja tuttuja kuin uudempiakin kasvoja. Puheiden monipuoliset aiheet toivat uusia ajatuksia ja syvällistä sisältöä ja Puhti ja Suistamon Sähkö nostivat tunnelman kattoon. Loppuillasta jatkettiin vielä jäsenten voimin ruokailulla ja vapaamuotoisemmalla hauskanpidolla, osa väestä viipyi aivan pilkkuun saakka.

Kiitos siis kaikille jotka olitte mukana – olipa kerrassaan ikimuistoinen päivä ja ilta! Onnea Taivaannaula 10 vuotta ja menestystä seuraavillekin vuosikymmenille! On selvää että Taivaannaulalle on tarvetta nyt ja tulevaisuudessakin.

Ohessa kuvia ja tunnelmia juhlasta.